Ein deutsches Requiem at the Cathedral

Ein deutsches Requiem at the Cathedral
17/10/19 20:00
St-Michiels en St-Goedelekathedraal

Marie-Noëlle de Callataÿ, sopraan
Werner Van Mechelen, basse
Serenata Vocale & Brussels Conservatory Choir, koren
Brussels Philharmonic Orchestra
David Navarro Turres, leiding
De Vrienden van de St-Michiels en St-Goedelekathedraal  en de muzikanten van het Brussels Philharmonic Orchestra nodigen u graag uit op DONDERDAG 17 oktober om een muziekmonument te horen, Ein deutsches Requiem.
De humanistische en heilige visie die Johannes Brahms geeft, is gedurende het hele werk zichtbaar, als een harmonieus ritueel gevormd uit troostende meditaties over Leven, Dood en Eeuwigheid.

Het concert begint met de muziek van Edward Elgar, wiens Serenade for strings de charme van de jeugd heeft en al het stijgende talent van zijn componist laat zien. Leuk detail, de Première van het werk vond plaats in 1896 in Antwerpen, België.

Programma

- Serenade for strings, in e mineur, Op. 20, Edward Elgar

- Ein deutsches Requiem, Op. 45, Johannes Brahms 

Infos en reservaties

Reservatie tot 9 oktober via storting op BE57 7340 4370 1135 van Concert VriendenFonds. Meld aub het aantal plaatsen in uw mededeling.  De toegeanskaarten zullen via de post opgestuurd worden op het adres aangeduid op de storting.
Voorverkoop : Cat.1 40€ - Cat.2 25€ - Studenten 15€
Terplaatse :     Cat.1 45€ - Cat.2 30€ - Studenten 15€
Info : www.cathedralisbruxellensis.be infoconcertfac@gmail.com 02/227.54.50 van 10 tot 12 uur (Mevr. Pascale Van Damme, Cie Bois Sauvage)
Brussels Philharmonic Orchestra Menu Brussels Philharmonic Orchestra Menu